Firmanız için müşteri deneyimini iyileştireceğiniz ücretsiz 6 uygulama

2 yıl önce   •   2 dakikalık okuma

egaranti
Yazı içerikleri

Müşterilere ulaştıktan sonra müşterilerinizi elde tutma noktasında direkt olarak sunduğunuz kullanıcı deneyimi devreye girmektedir. Doğal olarak memnun kalan müşteri sizi tercih etmeye devam edecektir. Bu devamlılığın sağlanması adına müşteri deneyiminin arttırılması her iki taraf içinde en doğru çözüm yolu olarak görülebilir. Bu çözüm yolunun belirlenerek, sunduğunuz müşteri deneyimini kolaylıkla arttırabileceğiniz 6 farklı uygulamayı sizler için derledik.

1- Frill

Frill.co üzerinden işletmeniz için oylamalar, yorumlar ve öneriler ile geri dönüşleri kolaylıkla toplayabilirsiniz. Bu sayede müşterilerinizin isteklerini, beklentilerini direkt olarak öğrenerek, planlarınızı bu doğrultuda yönetebilirsiniz. Ayrıca verilerinizi konulara ayırarak analizini kolaylaştırmanız da mümkün. Sunduğu özellikleri ve optimize edilen altyapısı itibariyle Frill, ekosisteminize dahil olmaya muhtemelen hazır.

2- Klaviyo

Müşterileriniz ile aranızda güçlü bir bağ kurmak ister miydiniz? Bu soruya evet cevabını veriyorsanız Klaviyo ile bu bağı alışılagelmişin dışında kurabilirsiniz. Klaviyo sunduğu entegrasyonlar ile beraber karşılaştırmalardan tutun da, otomatik mesajlara kadar birçok farklı özelliği hazır şablonlar ile birlikte sizlere sunuyor. Bu sayede hem e-posta hem de SMS yoluyla ile müşterilerinize hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

3- Omniconvert

Verinin gücü günümüzde yadsınamaz bir gerçek. Bu nedenle ancak veriyi doğru kullanarak büyümeyi sağlam bir şekilde büyümek olarak nitelendirebiliriz. Tam olarak bu noktada Omniconvert tarafı veriye dayalı büyüme için ihtiyaç duyulan tüm araçları size sunuyor. Bu araçlar ile beraber müşteri odaklı olmak isteyen e-ticaret şirketlerinin büyüme süreci çok daha basit bir hale geliyor.

4- Tawk.to

İnternet sitenizdeki ziyaretçilerinizle yani dolaylı yoldan müşterilerinizle iletişim kurmanın ücretsiz ve kolay bir yolu olan Tawk.to, sitenize ekleyeceğiniz küçük bir JavaScript snippet’i ile çalışıyor. Oldukça kolay kurulumu sayesinde Tawk.to’yu, 30 saniye gibi bir sürede internet sitenizde kullanmaya başlamanız mümkün.

5- Tidio

Tidio, mükemmel müşteri hizmeti sunmanıza ve daha fazla satış elde etmenize yardımcı olmak adına canlı sohbet ve sohbet robotunu birleştirerek size çeşitli avantajlar sunabiliyor. Örnek vermek gerekirse Tidio vasıtasıyla sunabileceğiniz dinamik indirim teklifleriyle müşterilerinize beklenmedik fırsatlar sunabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız basit kurulum ile beraber müşterilerinizle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

6- Feedlify

Geri bildirimleri toplamak çoğu zaman zorlu bir süreçtir. Tam olarak bu noktada verilerin doğru bir şekilde, kolaylıkla toplanmasını sağlayan Feedlify işimizi geliştirmemiz için oldukça güzel bir araç. Sunduğu kullanıcı deneyimine dayanan tasarımları ve sahip olduğu kolay entegrasyonu ile birlikte müşterilerinizden geri bildirimleri toplama süreciniz Feedlify ile büyük ölçüde rahatlayabilir.

Sunduğunuz müşteri deneyimini arttırabileceğiniz 6 farklı uygulamanın sonuna geldik. Bu yolda çok daha farklı uygulamaları kullanabilirsiniz. Bununla birlikte tamamen sizin tercihinize ve araştırmalarınıza bakan bu süreçte kritik noktanın uygulamalardan çok müşteri deneyimi olduğunu unutmamak gerekiyor.

Diğerlerine Ulaştır!

Okumaya devam et